Wie zijn wij

Na jarenlange ervaring bij diverse gerenommeerde bedrijven hebben Henk en Marga de Pater in 2007 besloten om een geheel nieuw bedrijf te starten. PK Sloopwerken en Asbestsaneringen BV is de naam van het bedrijf waar wij voor staan. Direct vanaf de start van dit bedrijf is er een continue groei geweest waarin wij constant zijn blijven streven naar kwaliteit. Samen zoeken naar de beste oplossingen en een totaal pakket bieden aan al onze opdrachtgevers. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever dat ook is.

Henk de Pater is verantwoordelijk voor alle uitvoeringen en adviezen met betrekking tot asbestsanering en sloop. Door de jarenlange ervaring en de bouwkundige achtergrond wordt zijn expertise vaak op prijs gesteld.

Marga de Pater heeft alle taken met betrekking tot asbest planning en calculatie op zich genomen. Tevens is zij ook de KAM Coördinator binnen het bedrijf.
Zowel op de werkvloer als binnen de planning en calculatie kan er vanuit het bedrijf een totaal pakket geboden worden.

Aanvragen van sloopvergunningen, het laten opstellen van een asbestinventarisatie rapport, contacten met gemeentes en het maken van werkplannen behoort allemaal bij ons service pakket. Geen probleem is te groot om te worden opgelost en daarin staat PK Sloopwerken en Asbestsanering voor kwaliteit.

Over onsOns team bestaat uit zeer gemotiveerde en goed geschoolde jongens. Stuk voor stuk allrounders die multi-inzetbaar zijn en meedenken op de werkvloer. Er komen immers altijd calamiteiten voor welke inzicht en de juiste aanpak vereisen. Onze jongens beschikken over goede contactuele eigenschappen en zijn altijd bereid om tot het uiterste te gaan.

Wij hebben de beschikking over een volledig machinepark zodat iedere klus door ons uitgevoerd kan worden. Wij streven er voortdurend naar om voor de meest veilige werkmethode te kiezen zowel in het belang van ons eigen team als onze omgeving.

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij zijn u graag van dienst.