kennis & vakmanschap

Sloopwerk

Slopen is een vak apart! Dit vergt namelijk kennis, deskundigheid en een team dat goed op elkaar afgestemd is. Voordat wij beginnen met het slopen bespreken wij het proces met onze opdrachtgever en zorgen wij ervoor dat alle benodigde stukken aanwezig zijn.

PK Sloopwerken is flexibel, oplossingsgericht en wij denken met onze opdrachtgevers mee. Daarnaast zijn wij lid van Veras (dé branchevereniging voor sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven) en zijn wij dNAA gecertificeerd voor risicogericht asbest saneren.

Heeft u een complex project of zit u in een situatie waar u zelf even geen raad meer mee weet? PK Sloopwerken staat voor u klaar, wij zijn u graag van dienst! Onze opdrachtgevers bevinden zich door het gehele land en wij kunnen alle voorkomende sloopwerkzaamheden voor u verzorgen. Of u nu uw garage, badkamer of schouw wilt laten slopen, wij staan voor u klaar!

Bent u van plan om bijvoorbeeld uw woning of schuur te laten slopen? Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan via onze offerte pagina. Zo weet u waar u aan toe bent en heeft u alle feiten op een rijtje.

  • Brandschade
  • Renovatie
  • Circulaire Sloop
  • Demontage

Sloopwerkzaamheden: machinaal en met handgereedschap

Onder de noemer sloopwerkzaamheden vallen allerlei klussen. Bijvoorbeeld het slopen van een bedrijfspand, woning of het weghalen van een aanbouw of overkapping.

Wij zorgen ervoor dat de sloopwerkzaamheden secuur uitgevoerd worden zonder dat er schade optreedt aan uw eigendommen. Wij hebben uitgebreide kennis van sloopwerk. Zowel machinaal als met handgereedschap. Onze ervaring en vakmanschap zorgt ervoor dat wij elk sloopproject naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren.